Om Team Diversity Group

Det handlar om att optimera gruppens kompetenser för att underlätta samverkan och utveckling. I vårt team arbetar vi med olikheter utifrån grundmönster och inget annat, därför är vårt team diplomerade i Human Dynamics.

Ebba Hagander Mir

Grundare, Mångfaldsstrateg – Inkluderande kompetensförsörjning

Jag lever för att göra skillnad, för att hjälpa till med det att göra det okända känt. Jag har en lång erfarenhet fr svensk näringsliv, rekrytering och en ideell bakgrund från Amnesty International så fokuserar jag på att matcha ihop folk för att skapa synergieffekter, för att värna de mänskliga rättigheterna.

ebba.hagander.mir@diversitygroup.se
070 867 82 11

Michael Heuman

Ekonomikonsult

micke@taxieko.se
070 869 63 30

Anna Karlsson

Anna Karlsson utreder och utbildar inom offentlig sektor, företag och organisationer i kommunikation, jämlikhet, mångfald och jämställdhet. Hon har alltid det intersektionella perspektivet närvarande i sitt arbete.

Anna har en djup kunskap om kommunikation som hon använder på ett seriöst och kunnigt sätt med glimten i ögat. Hon är bra på att synliggöra diskussioner och tydliggöra svårare problematik. Anna arbetar alltid processinriktat.

anna@enligtanna.se
0736 870 564

Hillar Loor

Hillar Loor har lång erfarenhet av webbaserat berättande och pedagogik, både som webbförfattare och -dramaturg och som tidigare högskolelärare. Hans bakgrund är film och TV där han arbetat som både som producent och regissör, men också inom teknik och bildyrken. Hillars webbaserade utbildningar som bl a gjorts tillsammans med Köpenhamns Universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) har haft mer än 50 000 studenter över hela världen. Till vardags arbetar Hillar som VD i ett IT-bolag som fokuserar på Medborgardialog.

hillar@imcode.com
0706 290 292

Marcus Priftis

Behovsanalys – Utbildning – Utbildningsdesign

Jag har arbetat med utbildning och systematiskt förändringsarbete inom bland annat fackförbund och förvaltningar. Som utbildare är jag pedagogisk, jordnära och konkret, och arbetar med att flytta fokus från individers skuld till organisationens ansvar. Jag fokuserar hellre på beteenden än på värderingar, möter mina deltagare i ögonhöjd genom att anpassa språk och tilltal till deras verklighet och använder gärna humor för att bära budskapet. Pekpinnarna lämnar jag hemma.

marcus.priftis@diversitygroup.se
0768 975 0l0

Ramin Rahmani

Ramin Rahmani är en fena på smart kommunikation. Han har skarp och ödmjuk blick för att hantera normer. Han är övertygad om att med små mikrohandlingar i vardagen kan varje individ bidra till bättre jämställdhet.

Han räds inte att använda sig själv och sina misstag för att få människor att förstå. Ramin är journalist  och jonglerar gärna på scen. Gärna med föreläsningar om inkluderande kommunikation, modererar eller ställer brinnande frågor i en panel.

Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att jobba tillsammans

Kontakta oss