Om Team Diversity Group

Det handlar om att optimera gruppens kompetenser för att underlätta samverkan och utveckling. I vårt team arbetar vi med olikheter utifrån grundmönster och inget annat, därför är vårt team diplomerade i Human Dynamics.

Ebba Hagander Mir

Grundare, Mångfaldsstrateg – Inkluderande kompetensförsörjning

Jag lever för att göra skillnad, för att hjälpa till med det att göra det okända känt. Jag har en lång erfarenhet fr svensk näringsliv, rekrytering och en ideell bakgrund från Amnesty International så fokuserar jag på att matcha ihop folk för att skapa synergieffekter, för att värna de mänskliga rättigheterna.

ebba.hagander.mir@diversitygroup.se
070 867 82 11

Elinor Tjäder Säfström

Mångfaldsstrateg – Utbildningsdesign

Med min bakgrund i Equality and Diversity management fokuserar jag på att utmana normer och integrera ett normkritiskt perspektiv i det strategiska mångfaldsarbetet. Att få arbeta med parallella processer mellan individ och organisation är min inspirationskälla.

elinor@diversitygroup.se
070 790 07 57

Andreas Furu

Mångfaldsstrateg – Behovsanalys

Jag motiveras av att tydliggöra affärsnyttan med det strategiska mångfaldsarbetet.
Med en bakgrund inom Human Resource, genus och affärsutveckling är det en självklarhet att förtydliga hur arbetet genererar nytta för er organisaiton.

andreas.furu@diversitygroup.se
076 247 91 19

Birgitta Evans

Rekryteringskonsult, Inkluderande kompetensförsörjning

Innan Diversity Group arbetade jag 20 år i England med egna företag, som rådgivare inom kompetensutveckling och samspelet mellan människor har alltid intresserat mig. Då jag själv har erfarenhet av arbete inom mångkulturella organisationer så som resebranschen, är det motiverande att kunna synliggöra värdet av inkluderande kompetensförsörjning.

birgitta.evans@diversitygroup.se
070 867 82 14

Muthoni Muriithi

Mångfaldsstrateg – Mänskliga rättigheter

Masters Degree  (LL.M) in Human Rights Law and with over 12 years experience in legislative and policy reform I am passionate about finding practical strategies to apply human rights. I believe that everyone should have access to equal opportunity and outcomes.

muthoni@diversitygroup.se
073 730 70 39

Lena Gertz

Administration och research

Lena.Gertz@diversitygroup.se

Michael Heuman

Ekonomikonsult

micke@taxieko.se
070 869 63 30

Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att jobba tillsammans

Kontakta oss